fredag den 15. juni 2012

Andet besøg hos "Albert"

I dag bliver hvalpene 3 uger, så der er altså 5 uger til de kan flytte hjem til deres nye ejere, og i går var vi igen nede og hilse på dem.

De vokser og vokser! Og udvikler sig mere og mere. Øjnene er nu store og tydelige, og ikke bare nogle små nogen der lige er begyndt at kigge frem som de var sidst.

De kører jo stadig i hvalpemode. Spise, sove, tisse og pølle... Men så småt er de begyndt at lege sammen. Ikke så meget endnu, men det er tydeligt at de af og til morer sig med at daske til hinanden, og bide lidt i en bror eller søster. Tænderne er også så småt kommet frem. Fine små og ikke irriterende spidse hvalpetænder endnu ;o) Men det skal nok komme! (Av)..

I går fik vi taget lidt billeder igen. Ikke nemt med sådan nogle små banditter! Det var nemmere i sidste uge, hvor der ikke skete så meget med dem, og de mest bare sov, men nu bevæger de sig altså noget mere! Så at få taget billeder af dem alle er altså bare ikke så nemt *G* Slet ikke når man ikke nænner at sætte blitz på ;o)



Det er tydeligt at de begynder at udvikle personligheder.. Nogle er mere fremme i skoen end andre. De bryder ud af hvalpekassen nu og render rundt på gulvet, så stakkels Mor Mimmie kan ikke længere bare være i fred udenfor kassen, så hun får også lidt pauser udenfor sammen med de andre voksne hunde, og lidt boldleg.

Hvalpene begynder at synes at de andre voksne hunde er spændende, og der bliver lige hilst på dem gennem  tremmerne. Og de voksne synes godt nok også de der små nogen er spændende!



Vi glæder os allerede til at hilse på de små igen, og se dem udvikle sig endnu mere :o)

På gensyn, og rigtig god dag til alle :o)

2 kommentarer:

  1. Hvor er det skønt at læse om hvordan du opfatter dem :-)
    I dag kl 4.30 var alle hoppet ud af kassen og fes rundt i køkkenet og der måtte gang i køkkenrullen :-)

    SvarSlet
  2. Haha, skønt Britt, så længe det ikke er dem der har haft gang i køkkenrullen ;o)

    SvarSlet