lørdag den 30. juni 2012

Fjerde besøg hos Albert

Torsdag den 28. juni 2012 var vi igen nede og se på hvalpe

Denne gang havde jeg dog ikke min mand med, men to gode veninder, der jo naturligvis også skal have fornøjelsen af at se de 11 små fantastiske hvalpe! Og det syntes de vist også var rigtig sjovt!
Det blev som sædvanlig en rigtig hyggelig tur.
Desuden kom en anden hunde-veninde Vibeke forbi, så vi havde en rigtig hunde- og tøsedag med masser af grin!

Hvalpene bliver jo naturligvis større og større. De leger med hinanden hele tiden når de er vågne, og det er en fryd at sidde og se på. Nå ja, og så har de jo opdaget at de har tænder... De bruges til at undersøge ALT med! Bl.a snørebånd..

Ak ja, de er ved at være nogle små banditter, men det er jo også det man SKAL være når man er en lille hundehvalp!

De spiser mere og mere selv. Mor-Mimmie har også fået lidt betændelse i nogle brystkirtler, så der er skruet lidt ned for mælkebaren, men de får jo stadig lidt af og til. Men de nyder når der er mad! Det er sjovt, og noget værre svineri! Men de vokser, og har små tykke hvalpemaver som de jo skal.
Der er kun lige præcis plads til 11 hvalpe omkring skålen, så Britt skal snart til at finde på noget nyt på det punkt.



Nu er der ikke længere så lang tid til her flytter en lille hvalp ind. Og den kan bare komme an! Der er købt legetøj. Der er købt halsbånd, sele og snor. Der er købt børste, for den lille ny bliver jo langhåret, så den skal vænnes til at blive børstet. Der er købt ny negleklipper og alt muligt andet.
Det eneste jeg ikke har købt er madskål.. Vores anden hund ejer ikke en madskål, for hun får al sin mad i aktivitetsbolde, -terninger -flasker osv, så hun får brugt sin hjerne og energi lidt på den måde, og det er jo naturligvis meningen at den nye skal have sin mad på samme måde. Men jeg må nok hellere lige op på toppen af køkkenskabet og se om jeg ikke kan finde en skål den kan starte op med, og så kan alt det sjove komme med tiden.

Vi skal også til at komme igang med at hvalpesikre lejligheden.. De der små hvalpe har det med at finde ALT der kan bides i, så  det er med at komme ned på alle fire og se hvad man kan se af spændende ting som en lille hvalp kan finde på at gnave i! Men man kan jo altid håbe at den vil synes at det er fjong med alt det nye legetøj istedet!

Det var vist alt jeg havde for denne gang. På gensyn, og lige et lille billede til at slutte af på.
Man KAN da bare ikke stå for sådan en lille en:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar